Ads Area

İNGBANKTAN MASRAFSIZ KOMİSYONSUZ TEKNOKREDİ

750 TL’den 15.000 TL’ye kadar masrafsız, komisyonsuz, anında Teknokredi şimdi Teknosa mağazalarında! 


Başvuru, Kullandırım ve Geri Ödeme Mesaj gönderin: T.C. Kimlik Numaranızı ve Teknosa mağazalarından alacağınız Nakit Kart üzerindeki başvuru kodunu aralarında bir boşluk bırakarak yazın, 2229’a SMS atın! (Örnek: TCKN KOD) Kimliğinizi doğrulatın: 

Başvuru onayınız cep telefonunuza SMS ile geldikten sonra Teknokredi’nin geçerli olduğu Teknosa mağazalarındaki ING Bank Hizmet Noktası'nda kimliğinizi doğrulatın ve sözleşmenizi imzalayın. Kredinizi kullanın

Teknosa’dan yapacağınız alışveriş tutarı hemen ödensin, kalan tutarla başvuru için kullandığınız Nakit Kart ile hemen alışveriş yapabilir ya da herhangi bir ATM'den paranızı çekebilirsiniz. 

Geri Ödeme: Kredi taksitlerinizi İnternet Şubesi'nden, ING ATM'lerinden ve size en yakın ING Bank şubesinden ödeyebilirsiniz. İnternet şubesine Nakit Kart numaranız ve Nakit Kart şifrenizle hemen giriş yapabilirsiniz. 

Kampanya Koşulları 
750 TL‘den 15.000 TL’ye kadar istediğiniz tutarda 36 aya varan vade seçenekleri ile kredinizi kullanabilirsiniz. Dosya masrafı ve hayat sigortası talep edilmemektedir. 

Kredinizi, Teknokredi’nin geçerli olduğu Teknosa mağazalarında hafta içi ve hafta sonu 10:00 - 22:00 saatleri arasında kullanabilirsiniz. 3.000 TL’ye kadar kullanılan kredilerde Teknosa Mağazaları’ndan minimum 750 TL alışveriş yapılması koşulu vardır.

Ads Area