Ads Area

REEDER A8İ TABLET PC

Intel Atom Z2580 işlemcisi ile çift çekirdek 2 GHz işlemci hızı  IPS ekranının 180° görüş açısı ile her açıdan güzel, Android 4.2'nin uygulamaları 2 MP ön ve 5 MP arka kamerası aklın gören gözleri, ve de ince ve zarif tasarımı Reeder A8i, sadece 310 gram ağırlığındadı


Intel Atom Z2580 çift çekirdek 2 GHz işlemcisi ile reeder A8i, tablet bilgisayarlarda hız ve performans konusunda kalıpları yıkıyor. Intel işlemcili reeder A8i, sizin için tablet bilgisayar konforunda dizüstü bilgisayar performansı sağlıyor. 

Dual Core 2 GHz hızı sayesinde reeder A8i, web tarayıcı ve işlem hızınızı arttırırken özellikle performans oyunlarında sıradan bilgisayarlara taş çıkartacak bir deneyim sunuyor. Öncelikle oyun tutkunlarını fazlasıyla memnun edecek olan reeder A8i, tablet bilgisayarını profesyonel amaçlarla kullanmak isteyenler için de göz ardı edilemez bir seçenek olacak. 

Her Açıdan Güzel Öyle de Güzel, Böyle de Güzel reeder A8i, IPS ekran teknolojisi sayesinde zekayı, güzellik ve zarafet ile buluşturuyor. 1024*768 çözünürlüğündeki IPS paneli ile 180° görüş açısı sağlayan reeder A8i, tablet bilgisayar ekranının her açıdan, parlama sorunu olmaksızın, görülmesini sağlıyor.

reeder A8i, IPS ekran özelliği ile dış mekanlarda da tablet PC kullanımını kolaylaştırırken yüksek görüntü kalitesi sayesinde dizi ve film seyrini daha keyifli hale getiriyor. Mobil cihazlarda en iyi oyun performansını sağlayan PowerVR SGX 544MP2 grafik işlemcisi ile reeder A8i, tablet PC'deki oyun ve video deneyiminizi güçlendirecek. 

Android 4.2 ile çalışan reeder A8i ile binlerce ücretsiz uygulamayı indirebilir, eğlencenin sınırlarını zorlayabilirsiniz. Performans ve kararlılığı arttıran Android 4.2 ile reeder A8i, işlemci ve grafik işlemci arasında maksimum uyum sağlıyor ve yüksek performansı düşük enerji harcayarak sunuyor. 

reeder A8i'nin Intel işlemcisi Android 4.2 ile birleşerek daha web taraması, medya içeriğine daha hızlı erişim ve yüksek oyun performansı yaratıyor. 2 MP ön ve 5 MP arka kamerası ile reeder A8i, hayatın her anına tanıklık etmek için her zaman yanınızda. Yüksek kamera çözünürlüğü sayesinde kaçırmak istemediğiniz anların fotoğraflarını çekebilir, 16 GB dâhili hafızası ve 64 GB’a kadar arttırılabilir belleği sayesinde fotoğraflarınızı rahatlıkla saklayabilirsiniz 

Ads Area