Ads Area

TURKCELL T SERİSİ TABLET

“T” serisi adını verdiği akıllı telefonlarla Android pazarının yüzde 21’ine ulaşan Turkcell, bu yıl 1 milyon adede ulaşması beklenen Türkiye tablet pazarına Turkcell Tablet ile girdi. 

Turkcell, kendi markasını taşıyan akıllı telefon ailesi T serisine Maxi IQ adı ile Turkcell Tablet’i de ekledi. Apple’a iPad üreten Tayvan merkezli Pegatron işbirliğiyle üretilen ve 14 Şubat’tan itibaren satışa sunulacak olan Turkcell Tablet’in tanıtımında konuşan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, T serisi ile 2010 yılında girdikleri akıllı telefon pazarında 5 modelle 700 bin kullanıcıya ulaştıklarını belirterek, “T serisiyle Türkiye’deki android işletim sistemiyle çalışan akıllı telefon pazarının yüzde 21’ini elde ettik” dedi. 

Türkiye tablet pazarının da çok hızlı büyüdüğünü aktaran Sayın, “Türkiye’de geçen yıl 560 bin adet tablet satıldı. 2013’te bu sayının 900 bini geçeceğiniz öngörüyoruz” diye konuştu. 

‘HER AY ÜCRETSİZ 50 ŞARKI VERECEĞİZ’ 
545 gram ağırlığındaki Turkcell Tablet’in 8.4 mm kalınlığıyla “Türkiye'deki en ince tablet” olduğunu ifade den Sayın şöyle konuştu: “Turkcell tableti alan müşterilerimiz her ay 50 şarkıyı bedava indirebilecek, Turkcell Sinema paketini 24 ay ücretsiz kullanabilecek. Tablete Turkcell Müzik ile indirilen şarkılar, Turkcell TV’de izlenen TV kanalları ve sinema paketi filmleri internet kotalarından da düşmeyecek.

verilen bilgiye 24 ay taahhütlü karşılığında sunulacak. değerindeki 250 MB Eğlence Paketi içeriği dahil olacak. 

TURKCELL TABLETİN ÖZELLİKLERİ
EKRANI İPAD’TEN 1 SANTİM BÜYÜK Android 4.1.1 Jealy Bean işletim sistemiyle çalışan Turkcell’in tableti, 10.1 inç büyüklüğünde (9.7 inçlik iPad’ten 1 cm geniş) ve 1280x800 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip. 

1.2 GHz hızında dört çekirdekli işlemcisi olan tablette, 8 megapiksel arka ve 2 megapiksel ön kamera bulunuyor. Dahili hafızası 16 GB olan tabletin, depolama kapasitesi microSD ile 64 GB’ye çıkarılabiliyor. Bataryası 6-8 saatlik kullanıma uygun olan tablet, 3G+Wi-Fi desteğine sahip. 

Turkcell Tablet 24 ay taahhütlü olarak ayda 59 lira karşılığında sunulacak. Bu fiyata 27 lira değerindeki 250 MB internet ve Turkcell Eğlence Paketi içeriği ve özel deri kılıf da dahil olacak.HABERTURK

Ads Area