Ads Area

WİNDOWS 7 Yİ WİNDOWS 8' E YÜKSELTME

Windows 8'e yükseltme Microsoft, Windows 8 resmi sürümünü piyasaya sürdükten sonra mümkün olacaktır. Windows 8'e yükseltmeden önce, lütfen yükseltme hazırlıkları için Yükseltme Kılavuzu'na bakın. 

Windows 8'e Yükseltme Kılavuzu adobe acrobat reader Microsoft, Windows 8'i desteklediğinden, ilgili kurallar ve şikayetler için Microsoft web sitesine bakın.(http://windowsupgradeoffer.com) 

Windows 8'e yükselttikten sonra, bilgisayar değiştirilemez veya iade edilemez. Onarım istenirse, servis ücreti alınabilir. İşletim sistemi Windows 8'e yükseltilirken işletim sistemi dosyalarının boyutu nedeniyle yetersiz disk alanı olabilir. 

İşletim sistemini yükseltmeden önce gereksiz uygulamaları kaldırmanız ve önemli verileri yedeklemeniz önerilir. Windows 8'e yükselttikten sonra, Office Starter 2010 düzgün çalışmayabilir. Sorunları önlemek için, önce Office Starter 2010'u en son sürüme güncelleyin ve sonra işletim sistemini Windows 8'e yükseltin. 

Not Windows 8'e yükselttikten sonra, kullandığınız işlevlerden bazıları düzgün çalışmayabilir. Windows 8 Yükseltilebilir pc notebook Modelleri için  üretici firmanın web sitelerine bakabilirsiniz

Ads Area