Ads Area

HTC ONE X + TANITILDI

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC, en çok satan telefonu HTC One X’i güncelleyerek One X + haline getirdi. 

Yeni model, 2.100mAh gücünde bataryaya, 64 GB dahili belleğe ve 1.7 Ghz Tegra 3 (AP37) dört çekirdekli işlemciye sahip. 134.36 x 69.9 x 8.9mm boyutlarına sahip telefon, 135 gr ağırlığında. 11.9 cm ekran genişliğinde, 720p HD çözünürlükte ekrana sahip olan telefon, Gorilla Glass 2 korumalı. 

En yeni Android işletim sistemi olan 4.1 (Jöleli Fasulye) kullanan One X +, telefon üreticileri için yeni modeller üretmenin, varolan modelleri güncellemekten daha pratik olduğunu savunan bir cihaz olarak karşımıza çıktı. 

HTC, One X +’ın piyasaya sürülmesinin ardından, One X, One Xl ve One S modellerine sahip kullanıcıların telefonlarının güncelleneceğini de belirtti. YENİ ARA YÜZ TASARLANDI Sadece ‘kükürtlü siyah’ renk seçeneğiyle sunulan One X +, eski modelin ön panelinde yer alan 1.3 mega piksellik kameraya kıyasla, 1.6 mega piksel kamera bulunduruyor. 

Arka panelinde 8 mega piksel kamera bulunan telefonun 1080p HD video çekim özelliği de bulunuyor. Cihazda yer alan HTC ImageChip, çekilen fotoğrafları jpeg formatına dönüştürülmeden önce işleyebiliyor. Cihazın ses kalitesinin yükseltilmesi adına, One X+’ın hoparlörüne, ses güçlendirici denetleme çıktısı eklendi. Telefonun arkasında her ne kadar Beats kulaklıkların logosu bulunsa da, cihazın kutusunda kulaklık yer almayacak. 

HTC, One X + için Sense kullanıcı arayüzünde de güncelleme yaparak, Android 4.1’e daha uyumlu olan Sense 4+’ı sundu. Bu kapsamda en dikkata çarpan değişim fotoğraf alanında. Cihazın Gallery (galeri) aplikasyonu artık telefona yüklenen tüm fotoğraf uygulamaları için bir merkez görevi görecek. 

Ayrıca, kamera açıkken telefonu kilitlerseniz, açma tuşunu basılı tutmanız ekranı açmak yerine sizi doğrudan kamera ara yüzüne geri döndürecek. One X +, ABD ve İngiltere başta olmak üzere LTE uyumlu ülkelerde bu özelliğe sahip modeliyle sunulacak. NTVMSNBC
Tags

Ads Area