Ads Area

DÜZENLİ BAKIM BİLGİSAYARINIZIN ÖMRÜNÜ UZATIYOR

Belli başlı bakım yöntemlerini düzenli olarak yerine getirmeniz bilgisayarınızın kullanım ömrünü uzatıyor. 

Bilgisayarınızdaki sistemlerin çalışır durumda kalması için yapacağınız donanım bakımı, bilgisayarınızın kullanım ömrünü uzatıyor, olası bir arızada yüksek maliyetlerle karşılaşmanızın önüne geçiyor. 

Bilgisayar arızalarına hızlı ve yerinde çözümler üreten Pratik Servis, bilgisayarınızın kullanım ömrünü uzatacağınız ve yüksek maliyetlerden sizleri koruyacak önlemler konusunda önerilerde bulunuyor. 

Bilgisayarınızın ömrünü uzatacak o öneriler: Bilgisayarınızı taşırken darbelere karşı korumalı özel çantasında taşıyın. 

Dizüstü bilgisayarınızın üzerine dirseklerinizle yaslanmayın, çantasında olsa dahi üzerine herhangi bir şey koymayın. Bilgisayarınızı aşırı sıcak ve nemden koruyun. Güç kaynağı, fan ve bağlantılarını kontrol edip hava deliklerinin kapanmasına sebep olacak yüzeylere dizüstü bilgisayarınızı yerleştirmeyin. 

Ekran ve klavye temizliğine özen gösterin. Sisteminizde lisanslı programlar kullanın, anti-virüs yazılımlarınızı güncel tutun. Sisteminizdeki programları güncelleyin. Bilgisayarınızın herhangi bir arızası yok diye bakımını ihmal etmeyin. Kişisel koruyucu önlemlerinizin yanında, belirli dönemlerde bakım için profesyonel hizmet alabilir, yetkili servislere başvurabilirsiniz.

Ads Area