Ads Area

Dünyanın ilk LED LCD Monitörü LG W86

LCD monitörlerden yüzde 30 daha ince ve hafif olan yeni W86, normal CCFL monitörlerden yaklaşık yüzde 40 daha az enerji tüketirken, tasarımıyla da göz dolduruyor .

Tüketici elektroniği alananda önemli ürünlere imza atan LG Electronics, geliştirdiği, LED LCD Monitörü LG W86 ile bilgisayar oyunu tutkunlarını, yepyeni bir döneme davet ediyor. LG W86 LED LCD Monitör, görüntü kalitesiyle daha gerçekçi bir oyun deneyiminin kapılarını açıyor.

Enerji tasarruflu arkadan LED aydınlatmasıyla kristal berraklığında görüntü kalitesi sunan W86, dış görünümüyle de bulunduğu her yere kolayca uyum sağlıyor.

Gelişmiş arkadan LED aydınlatma teknolojisine sahip yeni W86, bu sayede hem 20.5mm gibi inanılmaz bir inceliğe sahip hem de çoğu CCFL arkadan aydınlatmalı monitörlerin üçte biri kadar ince ve hafif.

LG W86'nın 20.5mm'lik ekranı, kesme mücevher gibi parlayan, yakut kırmızısı bir altlığın üzerine oturuyor. Hemen ekranın altından geçen altın kuşak, monitörü tıpkı bir gerdanlık gibi süslüyor. Ayrıca ekranı çevreleyen hoş, parlak siyah yüzey, temiz, sade bir kontür oluşturuyor.

LG W86, üzerindeki harici kumanda tuşlarına bile özel bir önem verilerek tasarlanıyor. LED aydınlatmalı açma-kapama tuşu, dış çerçeveyi parlak bir mücevher gibi süslerken, diğer kontrol tuşları, çerçevenin içerisine gizlenmiş kırmızı pırıltılarını yalnızca el yaklaştırılınca göz önüne seriyor.

Yaklaşık olarak yüzde 40 oranında daha az enerji tükettiği ve civa içermediği belirtilen W86'nın 22inç ve 24inç modelleri, Full HD 1080p çözünürlük sunuyor.ZAMAN

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area