Ads Area

Türk Telekom, Garanti Kredi Kartlarına yönelik özel bir WiRO kampanyası sunuyor.

Türk Telekom'un WiRO servisine abone olan Garanti Bankası kredi kartı sahipleri, bu kampanya ile yurtdışından sabit hatlara yapılan aramalarda 3 ay boyunca, her ay 600 dakika ücretsiz konuşabilecek.

Türkiye'nin telekomünikasyon devi Türk Telekom, Garanti Bankası işbirliği ile yeni bir WiRO kampanyası başlatıyor.

Garanti Bankası kredi kartı müşterileri, Türk Telekom'un WiRO servisine ücretsiz abone olarak, yurtdışından Türk Telekom'un sabit hatlarına yaptıkları aramalarda 3 ay boyunca, her ay 600 dakika ücretsiz konuşabilecekler.

Bu kampanya, yalnızca Garanti Bankası'nın Bonus, Flexi, Shop&Miles ve American Express kredi kartı müşterilerine sunuluyor. 15 Ocak'ta başlayacak olan kampanyaya başvurular ise 31 Mart 2009 tarihine kadar alınacak.

WiRO servisi ile ev/iş telefonunuz dünyanın her yerinde sizinle Türk Telekom WiRO kullanıcıları, yurtdışındayken, ev ya da iş telefonlarını yanlarında taşıyormuş gibi çok uygun fiyatlarla konuşabiliyor.

WiRO ile yapılan tüm görüşme ücretleri, ev ya da iş telefonu tarifesinden hesaplanarak aynı telefonun faturasına yansıtılıyor.

Örneğin, Almanya'yı ziyarete giden bir Türk Telekom ev/iş telefonu müşterisi, İstanbul'daki arkadaşını ankesörlü bir telefondan ya da otel odasındaki telefondan ararsa Almanya'dan Türkiye'ye yapılan uluslararası görüşmenin tam ücretini ödüyor.

Eğer bu aramayı cep telefonundan yaparsa, o zaman da Almanya dolaşım ücretlerine ek olarak Türkiye'ye yapılan çağrının uluslararası görüşme ücretini de ödemek durumunda kalıyor. Ancak Türk Telekom'un yeni hizmeti WiRO'yu kullanılırsa, arama ev telefonundan yapılmış gibi oluyor ve aranan numara ev/iş telefonuysa mevcut tarifedeki yurtiçi arama ücreti, cep telefonuysa mobil görüşme ücreti ödeniyor.

Türk Telekom'un WiRO servisini kullanmak için Wi-Fi destekli bir cep telefonuna ya da internet erişimi olan bir bilgisayara sahip olmak yeterli. Wi-Fi destekli cep telefonlarına SIM kart takılı olması gerekmiyor. Wi-Fi uyumlu telefon ya da internet erişimi olan bir bilgisayar üzerinden tüm mobil ve sabit operatör numaralarını Türkiye'den görüşme yapar gibi aramak mümkün.

Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, kampanya ile WiRO hizmetinin avantajlarından artık Garanti Bankası kredi kartı müşterilerinin de yararlanabileceğini ifade etti. Demircan, “WiRO, Türk Telekom'un yakınsama stratejisiyle geliştirdiği katma değerli ürünlere önemli bir örnek. Bu ve benzeri kampanyalarla Türk Telekom'un yenilikçi hizmetlerini daha geniş kitlelere ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge, Garanti Bankası kredi kartları gerek kart özellikleri gerekse sunduğu benzersiz hizmetler nedenleri ile yurt dışında 35,8% pazar payı ile en çok kullanılan kredi kartları konumunda yer alıyor. Bonus, Flexi, Shop&Miles ve American Express sahiplerine şimdide yurtdışında WiRO ile bedava konuşma fırsatı sunmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.

WiRO abonesi olmak çok kolay
Hem bireysel, hem de kurumsal müşterilere yönelik bir hizmet olan WiRO'ya abone olmak çok kolay. WiRO servisinden faydalanmak isteyen Türk Telekom bireysel aboneleri kendi adlarına düzenlenmiş ev/iş telefonlarından 444 1 444'ü arayıp, 2 aşamalı güvenlik sürecinden geçerek, Türk Telekom ofislerine uğramadan WiRO başvurusu yapabiliyor. WiRO aboneliği için herhangi bir abonelik ücreti ödenmiyor, sadece görüşme bedeli telefon faturasına yansıtılıyor.

internethaber

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area